Kortbaneleir i Bærum 25.-27. mai

Vi har mottatt invitasjon til treningsleir i Bærum i mai. TKK kommer til å ordne med felles påmelding i løpet av mars/april, men i invitasjonen under kan dere se litt om hva som er tenkt slik at dere kan sette av helga.

Invitasjon til kortbaneleir i Bærum 25-27.5.2018

OSK vil i samarbeid med Asker skøyteklubb arrangere treningsleir/ samling for kortbaneløpere i alderen 8-16 år, 25-27.5.2018.

Oppmøte på fredagen er normert til kl 1700. Avslutning på søndagen er satt til kl 1500. Vi vet ennå ikke helt istider da dette ikke er helt avklart. Mer info kommer etter hvert som vi har mer håndfaste opplysninger.

Målet med samlingen er å trene løpere i alderen 8-16 år, samt å gi trenere muligheten til å lære mer om hvordan kortbane trenes i etablerte miljøer i Nederland.

Trener under leieren vil være Bas van Weerden, som er en anerkjent kortbanetrener fra Nederland. Bas har bred erfaring som løper og trener i kortbane, og har en svært god tilnærming overfor løperne. Bas er hovedtrener i Utrecht, hovedtrener for regionens utviklingslag for unge løpere, samt assisterende trener for junior B-senior løpere i nivået under landslaget. Han evner godt å instruere teknikk til unge løpere.

Samlingen vil i sin helhet bli gjennomført i Bærum ishall og i området rundt. Det tilbys til sammen 8 istimer fordelt på 4 økter. I tillegg til dette legges det opp til minst en barmarksøkt i løpet av helgen. Det blir delt inn i 2 grupper etter nivå, til dels uavhengig av alder.

Det settes et tak på maks 40 aktive løpere. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet.

Da all istid må kjøpes fra kommunen, må dette dekkes inn av bidrag fra klubb/løpere. Kostnader ifm treneren fra Nederland vil bli søkt dekket gjennom AOSK.

Løpere som kommer utenbys fra må selv dekke kostnader for overnatting. Vi håper at lokale løpere har mulighet til å innlosjere flest mulig for å unngå for store kostnader spesielt for de som får kostnader med fly. Dette kommer vi tilbake til når vi ser antall påmeldte med dette behov.

Vi satser videre på en god sosial profil med grilling på fredag og lørdag, samt felles måltider som ordnes av frivillige i OSK og ASK.

Påmeldingsfristen er satt til 25.4.2018. Påmelding skjer til Christian Pedersen via mail cfredpe@gmail.com.

Vi håper å se mange ivrige kortbaneløpere.

Mvh

Christian og Gisle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s